↑ Return to Promosi

Pesanan Online

Pesanan Online

Assalamualaikum / Salam Sejahtera,

Kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri yang ingin membuat  belian produk Bio Emas Online, berikut ialah kaedah membuat pesanan, dan YOUniversal Ideas mencadangkan idea yang berbeza:

1. Buat tempahan melalui panggilan telefon atau SMS ke talian 013-904 0627 Norhafizah atau 013-969 6788 Nordin serta nyatakan produk yang dikehendakki serta kuantitinya.

2. Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri akan dimaklumkan jumlah bayaran dan masukkan jumlah itu ke Maybank 1562 3511 3896 nama Norfaiza Nordin.

3. Setelah itu silalah SMS slip bank, nama dan alamat Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri ke nombor telefon diatas bagi urusan penghantaran.

4. Penghantaran menggunakan Syarikat Skynet atau Poslaju. Pada kebanyakan masa, barang diterima keesokan hari atau lusanya. Bagaimana pun jika penghantaran kami buat pada hari Jumaat, akan lewat sedikit diterima samaada pada hari Isnin atau Selasa bagi negeri yang cutinya Sabtu/Ahad.

5. Sebaik sahaja kami serahkan barangan kepada Skynat/Poslaju, kami akan SMSkan kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri nombor tracking untuk semakan status penghantaran.

6. Kos penghantaran bagi Semenanjung RM8/botol manakala bagi Sabah dan Sarawak ditambah RM11.00/botol.

7. Jaminan:
Kami akan membuat gantian ke atas barangan yang rosak akibat kecuaian syarikat penghantar dengan prosidur berikut:

  • Sila maklumkan segera kepada kami mengenai bentuk kerosakan yang berlaku.
  • Jangan buka  kotak bagi botol yang pecah.
  • Ambil gambar kotak yang mengandungi botol yang pecah bersama bungkusan pos yang menunjukkan bukti botol telah pecah dan wassap/email/sms kepada talian 013-904 0627 / .011-3680 3180
  • Tujuan kotak bagi botol yang pecah tidak dibuka ialah supaya kami dapat memastikan pecahan itu berlaku oleh kecuaian pehak kourier.
  • Setelah kami berpuas hati kerosakkan itu berpunca daripada pehak kourier. kami akan menggantikan dengan yang baru tanpa sebarang bayaran dikenakan.

Kami berusaha menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk keselesaan Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri daripada 8.00 pagi hingga 10.00 malam setiap hari, 7 hari/minggu.

Jika ada sebarang kemusykilan atau cadangan silalah hubungi:

013-904 0627- Norhafizah atau 011-3680 3180 – Faiza

atau email:

bioemas.com@gmail.com

 

 

wassalam, terima kasih.


beli jus delima online, jus delima Bio Emas online, beli delima Bio Emas online, beli jus delima online terbaik, online jus delima bio emas, online jus delima
Jangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]