↑ Return to Penyelidikan

Alahan Mengandung Dengan Bio Emas

atasi mabuk mengandung dengan Bio Emas

atasi mabuk mengandung dengan Bio Emas

Alahan mengandung, mabuk mengandung atau morning sickness adalah fenomena biasa yang dialami oleh bakal ibu samaada yang mengandung untuk kali pertama atau memang mengalaminya setiap kali hamil.

Keadaan ini berlaku berkaitan perubahan hormon akibat proses pembentukan janin yang melibatkan berlakunya beberapa perubahan hormon bagi wanita berkenaan.

Lazimnya bentuk alahan mengandung ini pelbagai variasi yang adakalanya agak pelik dan aneh. Ada yang muntah-muntah, rasa loya, pening-pening atau langsung tidak boleh melakukan sebarang kerja kerana badan tidak bermaya.

Ada juga yang mengalami situasi yang lucu lagi tak masuk akal umpamanya mengidam hendak makan taik ayam..!!! Wanita yang lain pula tidak boleh terhidu bau badan suami. Pantang nampak bayang-bayang suami, terus muntah mencanak-canak…!!!

Ada yang mengalami situasi alahan ini dalam masa yang sengkat untuk dua tiga minggu pertama hamil malah ada juga yang berlarutan sehingga empat atau lima bulan hamil.

Walau bagaimana pun Jus Delima Bio Emas mampu membantu mengatasi semua masaalah tersebut. Dengan rasa masam manisnya, Jus Delima Bio Emas memang menepati deria rasa wanita mengandung yang gemarkan rasa masam.

Jus Delima Bio Emas 750ml

Jus Delima Bio Emas 750ml sesuai untuk ibu mengandung

Jus Delima  mengandungi kadar Vitamin serta zat-zat dan mineral yang tinggi yang amat diperlukan oleh ibu dan juga janin dalam proses pembentukan dan pembesarannya.

Folic acid yang ada dalam buah delima amat diperlukan dalam proses pembentukan tulang belakang dan menghindarkan kejadian sumbing pada mulut bayi.

Madu dan kurma membekalkan tenaga serta menyempurnakan pencernaan yang mengelakkan berlakunya sembelit.

Oleh itu bagi ibu-ibu, samaada yang mengalami masaalah alahan mengandung atau tidak sangat sesuai mengambil Jus Delima Bio Emas bagi mengekal serta mempertingkat tahap kesihatan bagi ibu dan juga bayi di dalam kandungan.
Jangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]