«

»

Nov 02

Pesanan Online Bio Emas

Lagi Jus Delima Bio Emas yang sedia untuk dihantar kepada pengguna seluruh Malaysia

Lagi Jus Delima Bio Emas yang sedia untuk dihantar secara online kepada pengguna seluruh Malaysia

Assalamualaikum / Salam Sejahtera,

Kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri yang ingin membuat  belian produk Bio Emas Online, berikut ialah kaedah membuat pesanan:

1. Buat tempahan melalui panggilan telefon atau  wassap ke talian 013-904 0627 Norhafizah atau 011-3680 3180 Norfaiza serta nyatakan produk yang dikehendakki serta kuantitinya.

2. Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri akan dimaklumkan jumlah bayaran dan masukkan jumlah itu ke Maybank 1562 3511 3896 nama Norfaiza Nordin. Boleh juga menggunakan akaun Bank Islam atau CIMB tetapi kena maklumkan dahulu supaya kami memaklumkan no akaun bank tersebut.

3. Setelah itu silalah wassap slip bayaran, nama dan alamat Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri ke nombor telefon diatas bagi urusan penghantaran.

4. Penghantaran menggunakan Syarikat Gdex atau Poslaju. Pada kebanyakan masa, barang diterima keesokan hari atau lusanya. Bagaimana pun jika penghantaran kami buat pada hari Jumaat, akan lewat sedikit diterima samaada pada hari Isnin atau Selasa bagi negeri yang cutinya Sabtu/Ahad.

5. Sebaik sahaja barang kami serahkan kepada Gdex/Poslaju, kami akan wassap kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri nombor tracking untuk semakan status penghantaran.

6. Kos penghantaran percuma bagi Semenanjung manakala bagi Sabah dan Sarawak ditambah RM11.00/botol.

7. Jaminan:
Kami akan membuat gantian ke atas barangan yang rosak akibat kecuaian syarikat penghantar dengan prosidur berikut:

  • Sila maklumkan segera kepada kami mengenai bentuk kerosakan yang berlaku.
  • Sila ambil gambar barang yang pecah (sebaiknya masa diterima dari courier bersama staff courier berkenaan) dan wassap kepada kami  ditalian di atas.
  • Setelah kami mengesahkan kerosakkan itu berpunca daripada pehak kourier. kami akan menggantikan dengan yang baru tanpa sebarang bayaran dikenakan.

Kami berusaha menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk keselesaan Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri daripada 8.00 pagi hingga 10.00 malam setiap hari, 7 hari/minggu.

Jika ada sebarang kemusykilan atau cadangan silalah hubungi:

013-904 0627- Norhafizah atau 011-3680 3180 Norfaiza
Jangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]