«

»

Apr 29

Pengunaan Pati Jus Delima Bio Emas Oleh Pesakit Saraf Dan Tulang Belakang

Jika anda disahkan mengidap pengidap sakit saraf dan tulang belakang, anda dinasihatkan mendapatkan perkhidmatan rawatan dari pegawai perubatan bertauliah samaada di hospital atau klinik. Mereka mempunyai kelayakan dan peralatan sokongan untuk menangani penyakit ini.

Bagaimana pun jika anda ingin mendapat tambahan kawalan ke atas penyakit saraf dan tulang belakang, anda boleh menambahbaik kualiti hidup anda dengan kaedah kawalan pemakanan.

Di bawah ialah maklumbalas pengidap sakit saraf dan tulang belakang yang menggunakan Pati Jus Delima Bio Emas

 
Testimoni Sakit Saraf guna Jus Delima Bio Emas
Testimoni Sakit Saraf guna Jus Delima Bio Emas
Testimoni Sakit Saraf guna Jus Delima Bio Emas
Testimoni Sakit Saraf guna Jus Delima Bio Emas
image005

Selain mengambil ubatan hospital, kawalan melalui pengambilan bahan makanan yang mengandungi unsur-unsur semulajadi yang sesuai dapat membantu mengawal penyakit ini. Bahan-bahan mineral, vitamin, zat dan bahan kimia semula jadi dalam buah-buahan tertentu juga mampu membantu organ dalam tubuh badan berfungsi dengan lebih cekap.

Buah-buahan yang dikenalpasti mengandungi bahan-bahan tersebut ialah buah delima, biji anggur, biji zaitun, biji aprikot, al manna dan madu lebah. Buahan ini diproses dalam bentuk ekstrak supaya mendapat kandungan yang tertinggi dan kemudian diproses menjadi makanan yang dikenali sebagai suplemen dalam bentuk jus.

JUS DELIMA BIO EMAS ialah sediaan makanan tambahan yang mengandungi semua bahan tersebut dan sesuai untuk membantu fungsi organ penting dalam tubuh.

Jus Delima Bio Emas juga telah digunakan oleh pesakit kanser buah dada atau payudara sebagai makanan tambahan semasa menerima rawatan.
Jangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]