»

Oct 05

Penafian

Dengan memasuki laman web ini pelawat secara otomatik tertakluk kepada beberapa penafian atau terma berikut:

  1. Segala artikel dalam laman web ini adalah sebagai perkongsian pengalaman dan informasi sahaja.
  2. Segala praktik yang pelawat lakukan hasil pembacaan sesuatu artikel di laman web ini adalah di bawah tanggungjawab pembaca itu sendiri samaada hasilnya berkesan atau sebaliknya. Pehak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas keputusan pelawat.
  3. Semua produk yang dipaparkan dalam laman web ini BUKAN UBAT. Ianya ialah MAKANAN TAMBAHAN yang mengandungi zat-zat, vitamin, mineral dan bahan-bahan yang terkandung dalam herba yang sesuai untuk tubuh badan manusia
  4. Semua produk yang diulas di laman web ini adalah mengikut pengetahuan penulis dan jika pembaca membelinya ia adalah di atas keputusan pembeli sendiri. Namun adalah disarankan pembeli merujuk kepada doktor terlebih dahulu bagi mengetahui produk berkenaan sesuai dengan sejarah kesihatan masa lalu dan/atau terkini pembeli.
  5. Harus diingat nasehat doktor yang pernah merawat pembeli hendaklah diutamakan kerana doktor berkenaan mempunyai rekod kesihatan pembeli dan berkelayakan.
  6. Tidak dijamin segala artikel dalam laman web ini memberi hasil sepertimana yang dinyatakan. Terdapat banyak faktor yang menentukan.
  7. Pehak admin berhak menukar, meminda, menambah atau melupuskan apa-apa maklumat dalam laman web ini pada bila-bila masa diperlukan.
  8. Sebahagian atau semua artikel mengkin sesuai untuk satu-satu masa dan/atau mungkin tidak sesuai lagi pada satu-satu masa yang lain, maka itu adalah diluar kawalan admin.
  9. Isi kandungan penafian ini akan dikemaskini dari masa ke masaJangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]