Jus Delima

Delima Biz Online – Jus Delima Online

Kami menyediakan khidmat jualan online dengan harga diskaun khas bagi produk Jus Delima Bio Emas, Stem Cell Plus Fiber 3 in 1 Bio Emas, Jus Minda Smart Bio Emas untuk pelbagai kegunaan seperti penjagaan kesihatan, kecantikan serta menjana minda.

Kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri yang ingin membuat belian produk Bio Emas Online, berikut ialah kaedah membuat pesanan:

1. Buat tempahan melalui panggilan telefon atau SMS ke talian 013-904 0627 Norhafizah atau 013-969 6788 Nordin serta nyatakan produk yang dikehendakki serta kuantitinya.

2. Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri akan dimaklumkan jumlah bayaran dan masukkan jumlah itu ke Maybank 1562 3500 7078 nama Norhafizah Nordin.

3. Setelah itu silalah SMS nama dan alamat Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri ke nombor telefon di atas bagi urusan penghantaran.

4. Penghantaran menggunakan Syarikat Skynet atau Poslaju. Pada kebanyakan masa, barang diterima keesokan hari atau lusanya. Bagaimana pun jika penghantaran kami buat pada hari Jumaat, akan lewat sedikit diterima samaada pada hari Isnin atau Selasa bagi negeri yang cutinya Sabtu/Ahad.

5. Sebaik sahaja barang kami serahkan barangan kepada Skynat/Poslaju, kami akan SMSkan kepada Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri nombor tracking untuk semakan status penghantaran.

6. Kos penghantaran percuma bagi Semenanjung manakala bagi Sabah dan Sarawak ditambah RM11.00/botol.

7. Jaminan:
Kami akan membuat gantian ke atas barangan yang rosak akibat kecuaian syarikat penghantar dengan prosidur berikut:

  • Sila maklumkan segera kepada kami mengenai bentuk kerosakan yang berlaku.
  • Jangan buka kotak bagi botol yang pecah.
  • Balut semula dengan plastik supaya tidak meleleh dan hantar balik kepada kami dengan segera.
  • Tujuan kotak bagi botol yang pecah tidak dibuka ialah supaya kami dapat memastikan pecahan itu berlaku oleh kecuaian pehak kourier.
  • Setelah kami mengesahkan kerosakkan itu berpunca daripada pehak kourier. kami akan menggantikan dengan yang baru tanpa sebarang bayaran dikenakan.


Kami berusaha menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk keselesaan Tuan-tuan/Puan-puan, Sdr/Sdri daripada 8.00 pagi hingga 10.00 malam setiap hari, 7 hari/minggu.

Sila hubungi kami dari 8.00 pagi – 10.00 malam setiap hari termasuk hari cuti:

013-904 0627- Norhafizah atau 013-969 6788 – Nordin

Jika ada sebarang kemusykilan atau cadangan silalah hubungi talian di atas atau email:

bioemas.com@gmail.com

biodelima.net@gmail.com
Jangan lupa ambil Jus Delima Bio Emas sebagai booster tenaga untuk masa kerja anda sehingga petang[ KEMBALI KE LAMAN UTAMA ]